søndag 20. juni 2010

Serieledere halvspilt!!!

Gratulerer gutter, seieren over Sarpsborg idag, plasserte dere på toppen av tabellen!
Riktig nok er det delt med Moss på poeng, men dere har en klar ledelse på antall mål, og dere har slått Moss i innbyrdes oppgjør!

11-4 over Sarpsborg idag var sterkt, å score 11 mål på Sarpsborg er en kanonprestasjon! Det var driv over hele laget, og alle (som fikk lov :-), Samale fikk ikke lov) jobbet som helter. Sverre startet med følgende 11"er; Espen i mål, Joakim E, Jokakim S, Christian og Henrik i backrekken, Peder, Rino, Tora på midten Ulrik, Vegard på kantene og Shami på topp. Samale, Mikkel, Mats og Aleks på benken.
Dfi tar umiddelbart tak i kampen, og triller ball i 10 minutter før det plutselig blir fart i målprotokollen...Vegard begynner med en målgivende til Shami som setter sikkert. Vegard ble lekkert spilt fram av en lang fra Joakim E!
2-0 kommer et par minutter etterpå, herlig flikk fra Ulrik til Tora, som sender videre ut på kant til Vegard som setter den kontant i mål! Og like etter står det 3-0, Rino spiller igjennom til Vegard som igjen setter sikkert!
Så er det "stille" i 7-8 minutter før Vegard kommer fossende på egen hånd, skjærer igjennom og setter sin 3 for dagen... ekte HAT-TRICK og 4-0 til DFI!
Sarpsborg kommer igang, og får satt en redusering til 4-1 etter ca 28 minutter, og så skjer igjen ting i andre enden, Mikkel stikker igjennom til Vegard, som setter sin fjerde, og dermed står det 5-1, før Sarpsborg igjen reduserer til 5-2
Pause....
2.omgang trenger akkurat som første omgang noen minutter før det begynner, og igjen så er det.... Vegard, fra dødlinja kommer et innlegg ut 45, som Sarpsborgforsvaret setter i eget mål, krediteres selvsagt Vegard :-) og 6-2 til Drøbak!.... og noen minutter etter så reduserer Sapsborg igjen til 6-3.
7-3, igjen er det Mikkel som er servitør og denne gang er det Shami som setter sikkert!!... og like etter reduserer Sarpsborg til 7-4, det var da som bare.....
Like etter den reduseringen får Sarpsborg straffe og da "så" vi sarpingene enda nærmere i målprotokollen, men den gang ei, Espen tar straffen og stenger nå igje målet for resten av kampen.
DFI fortsetter og 8-4 kommer på en elegant lobb fra Ulrik, nydelig forarbeid av Vegard og Mats! Deretter er det Shami som går helt på egen hånd, fosser igjennom Sarpeforsvaret og setter 9-4.
10-4 kommer fra Mikkel, direkte på corner! Og like før dommeren blåser i fløyta så er det Vegard som kommer på et av sine løp langs dødlinja, serverer Mikkel på 5 meteren som setter sikkert!
11-4 og dommeren blåser! Slutt!
Vegard 5, Shami 3, Mikkel 2 og Ulrik 1 var dagens målscorere!

Vi sparer Samale hele kampen, vi sparer Rino en omgang. God tur til Kristiansund gutter, reis opp vis dere frem for Ole Gunnar! Fredrik, Magnus R er fortsatt skadet, nå har dere en lang sommer å bli bra, kom igjen gutter vi trenger dere til høsten!
Aleks stilte i troppen idag og gjør en kjempeinnsats som back, det er i den bakre firereren vi har mest skadeproblem, og Joakim S måtte også sette seg ned etter 1.omgang. Med en "vondt".

Som sagt, alle gjør en strålende kamp, det er vanskelig å fremheve noen spesielt, for ALLE gjør dette til en pangseier, men det er klart... Vegard med 5 mål.... og et antall assist spiller kanskje sin beste kamp iår! Shami gjør en kjempejobb, det er ikke mange som jobber like mye og like hardt som Shami, Bra Shami!

Nå tar vi sommerferie, følg med på blogg! Det er treninger fremover, vi kommer også til å finne en alternativ dato for kampen mellom 1 og 2 laget... skulle vært spilt fradag, men blir flyttet, antagelig til august, vi sjekker når vi har folket på plass!

Takk for en fantastisk morsom vårsesong!
Gratulerer med serieledelsen (Moss har spilt sin første høstkamp, og vunnet denne så de blir vel liggende på toppen, med en kamp mere spilt :-))