onsdag 11. august 2010

DFI 1, med høstens første seier!

Da var høsten offisielt åpnet, og høstens første kamp spilt, både for 1 og 2 laget ;-), jeg skriver referat for 1.laget og "regner kaldt med at Eric kommer med et tilsvarende referat, med en litt annen vinkling ;-)
Dette var vår første kamp i "lekegrinda", og selv om banen var skremmende vannfylt (her håper jeg kommunen har litt muskler for å reklamere) så var det morsomt å se G15 igjen!
DFI1 har relativt grei kontroll og det tar ikke mer enn ca 5 minutter før scoringskontoen er åpnet, Fine kombinasjoner på midtbanen av bl.a Peder og Mikkel, som spiller ut på Mats som frispiller Ulrik. Ulrik setter dagwns første, 0-1! 3-4 minutter etter, er det klart for dagens andre, og den starter meget fint bak hos Joakim E, via Samale som legger til Mats. Mats setter sikkert på høyresiden. 0-2!
Etter denne optimistiske starten, så går det litt i mot, DFI1 har det meste av spillet, og ekstremt store sjanser på flere av gutta, men mål blir det ikke... litt lite fokus! 0-3 kommer ikke før det er spilt 35 minutter, da er det en lekker stikker fra Joakim E, til Vegard som tar med seg ballen og banker den inn bak Kristoffer i målet til DFI2. Og like før dommeren blåser for pause så er det igjen lekkert 1 touch spill Mikkel, Samale på midten som ender hos en offensiv back, Henrik A fosser igjennom hele forsvaret på venstresiden og setter 0-4 som er pauseresultatet. Velfortjent skryt til den bakre fireren i pausen. Offensive backer, og Christian og Joakim S som har FULL kontroll bak!

I pausen er vi relativt overbevist om at 1.laget skal overta enda mer, men den gang ei... laget går seg fast, og spiller til tider meget trangt. Dette gjør det vanskelig og omgangen er halvspilt før det er klart for nytt mål. Denne gangen er det et frispark på ca 18-19 meter, som Ulrik spør pent om å få ta, og det gjør han lekkert, hardt og lavt på utsiden av muren, og helt utagbart for Kristoffer. 0-5, igjen en periode med trangt spill og brente sjanser, før Mats gjør det enkelt, ikke noe fiksfaks, bare hardt i mål og 0-6.
Det nærmer seg slutten og det blir noe mer rom, og med et lekkert gjennomspill fra Tora til Vegard så er det klart for Vegards nummer 2 og 0-7! Og til slutt så er det nok en gang Ulrik, klabb å babb utenfor 16 meteren hvor Ulrik nekter å gis seg, det betaler seg tilslutt hvor han får fri ballen og banker den inn til 0-8. Viktig å riktig, spill ball og kjemp tilbake ballen, selv om den mistes i første touch BRA Ulrik!
0-8 blir da sluttresultatet, 3 på Ulrik, 2 på Vegard, 2 på Mats og 1 på Henrik A ble fasit, og da er det flere av gutta som har brent mange gode sjanser.
Flere gode ting, er at Fredrik holder godt, spiller nesten en helt kamp i bra tempo uten å få vondt, og bidrar med flere gode løsninger og gjennomspill. Espen B i målet på DFI1 hadde en relativt rolig kveld, men hadde flere gode redninger, spesielt på cornere og dødballer fra DFI2.

Tidvis bra og morsomt 1-touch spill, tidvis trangt og egoistisk, men det får vi jobbe med!

Nå er høsten igang, først er det Sandarcup! Lykke til gutter!