mandag 30. august 2010

God kamp av G15-2 mot Trosvik!

Det ble en fin kamp mot Trosvik på tross av 0-3 i målprotokollen ved kampslutt, for de 15 spillerne som til slutt var med til Fredrikstad. Sykdom i siste liten, noen småskader, litt reising og flere forglemmelser gjorde at G15-2 laget ikke talte mer enn 9 spillere ved oppmøte på Baron og det så en stund ut som om det var flere biler enn spillere.

Joachim Unger stilte imidlertid opp på kort varsel sammen med Mikkel, samt at G96 ga fra seg 4 ekstra spillere fra sin trening. Så var vi 15 spillere som var klare 10 minutter forsinket i Fredrikstad. Men derfra og inn var "lagledelsen" veldig fornøyd.

Joachim stilte opp for de andre, meldte seg frivillig som keeper og gjorde sine saker mellom stengene veldig bra. Gode holdninger. Bak spilte Aftah og Jakob sammen i midtforsvaret for første gang, men storspilte og løste oppgavene veldig bra sammen med Andreas og Fredric på sidene. Trosvik slet med å spille seg til sjanser, fikk nesten ikke avgårde et skudd, og cornerne ble deres farligste våpen. I første omgang ble det derfor bare et mål bakover. Veldig sterk prestasjon i bakre firer.

Aftah og Jakob hadde også stor hjelp fra Mattias som lå som dyp sentral midtbanespiller. Stor arbeidskapasitet, ballfølelse og selvtillit hjelper veldig godt i en fotballkamp. Sammen med Aleks og Ole Anders hadde vi derfor en sterk sentral midtbane. Mye løping, gode tacklinger og gode fremspill av alle tre. Aleks kom seg også fri til flere skudd mot Trosvik og det er godt å se fra siden. Fortsett med det Aleks.

På kantene arbeidet Jørgen og Benjamin hardt fra start og det var mange fine kombinasjoner med de sentrale midtbanespillerne og Martin på topp i denne perioden. Like godt fungerte det med Håkon på den ene kanten og Robin og Henrik på den andre kanten, og Mikkel sentralt. Mange som var ukjente for hverandre, men dette fungerte veldig fint i kombinasjon. Vi så ut som et lag som hadde spilt sammen før og det var nærmest imponerende mot Trosvik.

Vi hadde flere gode sjanser i gjennom midt foran mål, og nærmest var Mikkel som dessverre satte sin 100% sjanse litt til siden for målet. Med litt mer flaks og full uttelling begge veier hadde stillingen 2-3 ved pause vært rettferdig.

Mye god innsats og vanskelig å spille mot for Trosvik som slett ikke var fornøyd med sluttresultatet på 3-0.

Takk for innsatsen til alle som var med. Takk til Geir Sneis som ofret sin trening for å hjelpe G15-2 med spillere i siste minutt. Takk også til Christian Semmen som hadde tatt med "bussen" for å frakte hele 96 gjengen.

Det ble bra til slutt selv om det så mørkt ut kl. 10.15 på Baron.

Eric

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar