søndag 29. august 2010

SKJERPING!

Idag oppstod en meget kjedelig episode for 2.laget. Ved avreise så er det kun 9 spillere (inkl. 3 stk 96.gutter)...som møter opp.
Det er under halvparten av dere som hører til tg2!!!

Vi forstår at noen kan bli syke kort tid før avreise, og vi forstår at noen KAN være bortreist... men dette er alikevel i overkant mye fravær!

Vi er totalt en stamme på 39 gutter, som skal dekke seriekamper for 3 lag i høst (6-7 uker totalt) og hele bakgrunnen for at vi stiller 3.lag i seriesystemet og ikke 2 er at flest mulig skal få spille mest mulig fotball! Istedet for å sitte på en innbytterbenk!

Når dere nå prioriterer VEKK fotballen, uten å gi beskjed til oss som er trenere og oppmenn, så er det egentlig kun dere selv og deres kompiser dette går ut over.

Idag "reddes" kampen av 96, som ødelegger en egen trening for å hjelpe oss på 95, men vi kan ikke fortsette på denne måten.

Dersom det er spillere som er tilknyttet Tg1, tg2 eller tg3, som vet at de egentlig IKKE vil spille fotball så er tror jeg det er best om vi får greie på det, slik at vi kan vurdere om vi må trekke et lag fra seriesystemet.
Dette KAN igjen bety at det blir mindre spilletid på noen, men vi må respektere motstandere og lagkamerater så mye at vi er ærlige om hva vi vil.

FØRST OG FREMST, så må vi alle passe på å gi beskjed så snart som mulig om vi kan spille kamp eller ikke. Det å bare "ikke møte opp"... er ikke akseptabelt!

RESPEKT for lagkamerater og trenere!!

Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar