lørdag 21. august 2010

Solid 5-2 seier for G15-2 mot Sprint Jeløy!

Dette var morsomt for alle som spilte, og alle som så på fra DFI. G15-2 vant fotjent 5-2 over Sprint Jeløy på det nye kunstgresset etter en flott kamp med mye innsats og gode kombinasjoner.

Magnus Mortvedt sa seg villig til å stå i mål første omgang ettersom vi ikke hadde tilgang på noen keeper til kampen, men etter en meget god omgang var ikke Magnus vanskelig å spørre om en omgang til. God holdning Magnus og flott løst oppgave!

Bakre firer var nykomponert med Steira og Halvorsen som midtstoppere og Lars Isaksen og Matias Keiserås fra 96 på sidene. Litt kommunikasjons- og plasseringsutfordringer i uvante plasser i første omgang og en rask spiss hos Sprint skapte noen sjanser for Sprint, men i annen omgang var det full kontroll foran Magnus. Kjempebra!

På midten var Aftah tilbake og selv med litt ryggsmerter spilte Aftah en ny kjempekamp på midten. Sammen med Aleks og Ole Anders ble det veldig mange fine finter, solide tacklinger og gode fremspill fra alle tre. Veldig bra gutter, fortsett slik!

På kantene jobbet Benjamin og Jørgen som alltid veldig hardt og godt, og sammen med Vegard ble det mange fine mål. Shami var dagens superreserve rett hjem fra ferie og kom inn i ulike posisjoner og løste oppgavene veldig bra med sin styrke og fart.

G15-2 tok ledelsen etter ca 12 minutter på et sjeldent flott volleytreff fra Jørgen. Det likte vi Jørgen. Så utlignet Sprint noen minutter senere på et gjennomløp i midten. Så gikk det nok 10 minutter og så ble det et Sprint mål til av det litt rotete slaget. Stillingen 1-2, surt.

Våre gutter ga imidlertid ikke opp av den grunn og Benjamin satte like etter et hardt godt skudd i korthjørnet etter en dårlig avklaring i Sprint-forsvaret. 2-2 til pause og fortsatt spenning i kampen. Sprint treneren var ikke fornøyd og skrek til sine spillere om hva som skulle skje i annen omgang. Hos oss var det god stemning og stor tilfredshet på sidelinjen i pausen. Det ga også bedre effekt, for annen omgang ble vår fra begynnelse til slutt.

Etter ca 10 minutter ut i omgangen scorer Benjamin sin andre for dagen og kvarteret senere legger han på til 4-2. Den siste scoringen kommer etter våkenhet på et svakt utspark fra Sprint keeperen. Bra Benjamin! Tre mål i en kamp. Det kan vi tåle. Mot slutten scorer også Vegard sikkert etter et raid med fart og spenning. Bra Vegard.

5-2 og en skikkelig opptur for laget. Takk til de hardt arbeidende G15-2 spillerne og dagens innlånte fra Trg1 og G-96. Matias og Lars spiller begge kjempegodt med selvsikkerhet, ballkontroll og blikk for pasningsalternativer. Gøy for alle.

Det kan bli en morsom høstsesong hvis innsatsen blir slik i de kommende kampene.

Flott også at så mange andre G15 gutter kom for å se G15-2 kampen.