lørdag 21. august 2010

DFI1 med seier borte mot Østsiden!

Høstens andre seriekamp for DFI1, ble spilt torsdag e.m på Østsiden Kunstgress.
DFI 1,resier avgårde med Aftah og Aleks i tillegg til TG1, og starter opp i vår "nye" formasjon.
DFI1 tar tidlig tak i kampen, rett i angrep, Samale ser at Ulrik er på vei igjenom, lobber elegant over Østsidens forsvar og Ulrik som da er alene med keeper har god tid og "lobber" videre. Over keeper og i mål, vi får årets raskeste scoring! DFI leder, 0-1!
Vi har knapt sluttet å klappe, før vi får neste. Etter 4 minutter kommer Mats inn på høyresiden, prøver å nå Ulrik foran mål, men Østsidens keeper bryter. Ballen går rett tilbake til Mats, som smeller til på direkten, 0-2 til DFI.
Deretter roer det seg litt foran mål, vi får en lengre periode med midtbanekamp, Vi har greit tak i kampen, men kommer ikke helt frem. Etter ca 25 minutter, løsner det igjen. Fredrik ser Ulrik og slår en meget presis langpassning omtrent fra midtbanen, Ulrik går opp og setter pannebrasken på den, og ballen går i en lekker bue over Østsiden-keeperen som er på vei ut. 0-3 til Drøbak.
Minuttet etter har Fredrik en kanon, som jeg var sikker på skulle gå inn, men Østsiden keeper redder mesterlig.
Ikke lenge etter kommer "dagens øyeblikk", som klipt ut av en lærebok i fotball. Et langt innlegg fra "vet ikke", opp mot våre to spisser (Mats/Ulrik), Mats går opp og stusser ned til Ulrik, som kommer på et perfekt startet løp..... igjen alene med keeper og setter vakkert ned i hjørnet. 0-4 til DFI og dommer blåser til pause!
I pausen er Sverre opptatt av å få gutta til å holde oppe tempo, fortsette å drive kampen. Når vi starter, så mestrer vi ikke helt det. Østsiden har fått noen nyttige instruksjoner, vi detter litt bakpå og det blir en midtbanekrig uten de helt store sjansene. 2.omgangen er nesten ferdigspilt før det igjen skjer ting. Da er det Tora, som ser en godt plassert Mats, sender en nydelig stikker igjennom og Mats gjør ingen feil, 0-5.
Ikke mange minuttene etter så får Østsiden en corner, og de reduserer til 1-5 på et innøvd cornertrekk, vi slipper litt i markeringene der. Veldig mye mer skjer ikke, Fredrik har nok et av sitt "tunge" langskudd, som veldig gjerne kunne gått inn, men den går like utenfor, uten at keeper hadde hatt en sjans til å ta den!!
Ikke lenge etter låser dommeren av kampen, og DFI1 har vunnet solide 1-5.
3 mål på Ulrik, 2 på Mats... spissene har funnet hverandre, med en hardt arbeidende midtbane og et bunnsolid forsvar og en meget trygg keeper bak, så ser det unektelig veldig bra ut om dagen, vi tror på en god høstsesong!!
Søndag er det ny kamp, da kommer Torp for å teste vårt nye kunstgress, publikum er hjertelig velkommen klokken 1300.