søndag 22. august 2010

Ny seier for DFI 1

Dagens hjemmekamp mot Torp ble en nok en morsom fotballkamp. Torp holder veldig godt i førsteomgang, mye godt spill og selv om DFI har ballen "hele tiden" så blir det ikke mål. Gutta har mange store sjanser, bl. annet et par gode frispark, Mats som brenner til fra 18 meter, hvor keeper snapper, og like etter er det Mikkel som setter et frispark i "tverra" tror kanskje keeper var på den også.
Det går over en halvtime før DFI får "hull på byllen". Da er til gjengjeld et angrep som hentet ut av læreboka. Aftah klarerer på egen 16 meter, sender ballen via midtbanen, Ulrik eller Samale, eller begge? og rett igjennom til Vegard. Vegard drar av en mann går inn sentralt på 12-13 meter og setter den utagbart til side for en meget god Torp keeper!
1-0 til Drøbak, var da meget fortjent. Resultatet står til pause...

Sverre ber om MER av det samme, spillemessig var førsteomgang meget god, så her handlet om å fortsette å produserer sjanser!

2. omgang starter, og Torp er mye mer på. De overtar en del av spillet, og vi sliter med at vi blir litt stillestående, det går over 20 minutter før det løsner igjen.
Et frispark etter 22 minutter, ca 22 meter ut på høyresiden, Fredrik lader kanonen og smeller inn 2-0 for DFI. Vi så det iforrige kamp, Fredrik er tilbake, og idag kom målet :-), ett minutt etter setter Mats inn en frekkis, han løper ballen helt inn og DFI leder 3-0. Da står vi litt roligere på sidelinjen.
Mot slutten får Torp en gjennomløpning som de setter i mål, men dommeren blåser for offside, og like etter får Tora en litt dårlig treff med venstrefoten, men kompenserer med å trykke til med høyre i neste beveglese, via keeper og stolpen og i mål. 4-0 til Drøbak. Så er det Shami som snapper en støttepasning (frekk som alltid) og dermed fastsetter han sluttresultatet til 5-0.

Solid kamp av hele laget, målscorere blir ofte nevnt, men her var det mange som bidro ikke minst et bunnsolid forsvar!