mandag 30. august 2010

God treningskamp for DFI1

Søndag 29 august, skulle DFI1 ha spilt seriekamp mot Tistedalen, men pga mye skader (hos Tistedalen) så ble vi enige om å utsette denne kampen!

Nesodden stilte opp på kort varsel, til treningskamp og dermed fikk vi en god treningskamp istedet.
Nesodden spiller i Oslo krets, så selv om vi er "nabo-klubber" er det ikke så ofte vi spiller mot hverandre! Vi spilte en treningskamp i vinter som Nesodden vant.

Nå ble det en litt annen match, kampen var knapt 2 minutter gammel når Samale er på et farten igjennom nesoddenforsvaret, en litt lang "touch" snappes opp av en våken Mats som smeller inn 1-0, utagbart i krysset!
DFI har brukbar kontroll på kampen, men før det er gått 10 minutter kommer det en "langpassning" opp mot Espen i DFI-målet, litt ubesluttsomhet og sen klarering medfører at klareringen treffer Joakim S, og spretter inn bak Espen. Litt uheldig og 1-1!
Etter en god DFI periode, så får vi etter ca 17 minutter et raid av Vegard opp på venstresiden, han er våken og sentrer til en umarkert Ulrik i feltet og slike bommer ikke Ulrik på. 2-1 til DFI. Ca 5 minutter etter får Nesodden en corner, og litt slappe markeringer straffer seg! 2-2!
2 minutter etter gjentar dette seg i andre enden. Corner fra Mikkel, som Ulrik setter sikkert!! og 3-2 til DFI!
4-2 er en perle.... "en touch" fotball fra egen banehalvdel ut på kant til Vegard, som slår tvers igjennom Nesodden sitt forsvar til "backen" Henrik som har vært med hele veien, og bredsier inn til 4-2!!! Vakkert!
Pause..
5-2 er nok en perle, Fredrik slår frispark fra midtbanen, Shami stusser videre til Ulrik som kommer på et fantastisk løp. Setter sikkert i mål (hat-trick)og like etter er det Shami sin tur, kriger til seg ballen fra Nesoddenforsvaret og knaller inn 6-2! Dette er meget effektiv fotball, og er et resultat av at DFI gutta definitivt vil mest.
Tett god fotball, hvor gutta virkelig er i motstanderen og de får ikke rom til bygge eget spill, at vi virkelig får til "en touch" spill sørger for at det er stor forskjell på lagene denne dagen.
Nesodden reduserer til 6-3, før vi setter en siste en ved Mats i siste spilleminutt! Treningskampen ender 7-3 til DFI, på en dag hvor vi får til spillet vårt.

Bra innsats gutter, idag var det skikkelig morsomt å se dere! Noen er nevnt, men dette var nok en av de skikkelige "lagseierene". Dessuten morsomt å se at vi ikke har noen "hull", alle deler av laget fungerer bra, og vi rullerer laget med ulike spillerer i ulike possisjoner, og med utskiftinger /bytter på alle plasser uten at det oppleves som at laget svekkes!
Godt å ha en god "stall" og vi vet at vi har ytterligere 2 spillere som vi "venter" tilbake!