søndag 15. august 2010

Høstens første seriekamp mot G15-1!

G15-2 er i gang igjen etter sommeren og vi tror vi kan få mange fine kamper denne høsten. I kampen mot G15-1 klarer et G15-2 uten forsterkninger seg veldig bra i lange perioder. To litt billige tidlige scoringer i mot ødelegger litt for kampen, men det er flott innsats og mange gode enkeltprestasjoner blant G15-2 spillerne, gjennom hele kampen.

Den bakre fireren klarer seg rimelig bra og Kristoffer står en meget god kamp i mål. Adrian viser flere ganger hvor klokt han benytter kroppen til å stoppe ivrige motstandere på vei mot mål. At vi blir løpt i fra av en superrask Vegard og at noen harde velplasserte skudd fra Mats suser inn skal vi ikke ta så høytidelig.

Aleks spiller en veldig god kamp, på midten. Mange gode plasseringsvalg og pasninger og stor innsats. Benjamin spilte også en veldig god kamp og viser at nivået på de beste G15-2 spillerne er helt på høyde med G15-1. Raskere enn de fleste, interessert, skadefri og ivrig. Bør komme langt med det. Espen, Jørgen og en friskmeldt Ole Anders arbeider også veldig godt på midtbanen. Bra gutter!

I annen omgang var det skjerping fra start og G15-2 holdt nullen i 20 minutter og gjorde det vanskelig for G15-1. God offside-taktikk på G15-1's ene frispark satte også 5-6 G15-1 spillere i offside. Godt koordinert av forsvaret!

G15-2 blir aldri rundspilt eller overkjørt selvom sluttresultatet ble 0-8. Laget manglet også Aftah og Ruben i denne kampen, begge har vært viktige bidragsytere i vårsesongen.

Takk for innsatsen gutter. Til neste kamp stiller vi sterkere.