mandag 16. august 2010

En fantastisk helg i Sandefjord,

Sverre har skrevet noen ord, og jeg tenkte bare å fylle på litt, for å gi alle lesere litt ekstra innblikk og stemning fra en fantastisk fin tur. For en gangs skyld, så var også værgudene med oss :-).

Bussen (takk til Tom) er selvsagt en stor bidragsyter til at dette blir enormt sosialt, og at alle trives fra første øyeblikk. Innsjekk i gymsalen og "tur-regler" var ferdig ca 2100, og deretter var det utforsking av naboer, fotballbaner, butikker og "kebabsjapper". Alle inne 23.00, i seng 23.30 og stille 24.00 ..... nesten! En og annen "knirkete" seng, mobiltelefon, hvisking og knising holdt oss våkne en liten time, men så ble det stille....
Lørdagen var det opp 07.00, kanskje litt i tidligste laget for gutter som er vant til å sove til sånn ca 1300 nå i ferien, men de kom opp :-) og var klare for fotball.
Kampene gikk i praksis rett utenfor døren, og med et greit skjema for at alle nesten kunne få med seg begge lags kamper, samt legge inn spisepauser... helt perfekt!
Etter mange spennende kamper, med mange morsomme episoder, masse mål, en del "vondter" litt isposer, is-spray, glemte spiller-trøyer... så gikk 1.laget til a-sluttspill etter å ha fått andre plass i puljen sin, mens 2.laget gikk til B-sluttspill etter 3 plass i sin pulje.

Så var det klart for middag, dusj og hårvoks.... før de fleste av gutta tok bussen på disco...., mens noen ble igjen på skolen.
ca 0030 var alle tilbake på skolen, og meget eksemplarisk så var det knepp-tyst 2 minutter etter. De som sov, når de siste kom tilbake, våknet ikke engang... så bra gikk det!

Dessuten.... 0600 søndag morgen ble alle vekt opp, 1.laget skulle spille tidlig kamp, og for å slippe at "noen" skulle rydde etter andre, så valgt vi å "purre" alle kl 0600 for å rydde og pakke....
45 minutter etter, var gymsalen tom, gulvet svabret, dusj og toaletter ryddet og svabret, bussen fylt opp med bagasje og gutta "tuslet" rolig bort for å spise frokost..... UTROLIG!
Lett å bli stolt da, veldig bra gutter!

1.laget vinner sin 1/8 delsfinale mot Spydeberg, og får Skeid i 1/4 fianlen, taper en meget jevn og spennende kamp 1-0 og er dermed ute av turneringen (Skeid vinner til slutt hele cupen).

2.laget vinner sin 1/4 finale mot Haslum 1, på mest spennende måte, ingen mål etter fulltid og dermed må det straffer til, der er det en Dennis/Kristoffer og Aftah som setter sine straffer, samtidig som Lloyd redder 2 av Haslum sine straffer....
Semifinale mot Minde fra Bergen, og da må også 2.laget gi tapt.... taper til slutt 0-2.

Mat og dusj på gutta, og så er vi på vei hjem!

Takk for en topp tur gutter, mange fine minner...
Even med "hat-trick", Adrian R sin målgivende hoftepassning, Espen B som scoret (han fikk en omgang som utespiller), den fargeblinde dommeren, som blåste straffe til motstanderen når Kristoffer ble felt innefor egen 16 meter. Mats sitt "indirekte frispark", samspillende spisser, knirkende seng, sol, putekrigen, mms-bildet fra "foreldrene" i sandefjord, ryddingen sønf´dag morgen, for å nevne noe....
også har det jo skjedd noe annet...for et år siden så handlet frokostpraten om Ronaldo, Henry, Fabregas, Gerrard, Rooney....nå prater de om Kaja, Cecilie, Ada, Julie....

Totalt så scoret vi 25 spillermål, pluss 4 straffer...
Målscorere var ; Vegard 6, Mats 5 (+1 str), Even 5, Ulrik 3 (kun lørdag), Peder 2, Aftah 1 (+1str), Henrik A 1, Tora 1, Espen B. 1 og Dennis og Kristoffer hver sin straffe.

Veldig gledelig med mange gode serveringer/målgivende passninger, spesielt Ulrik, Samale og Mikkel som alle har 4 målgivende!!

Gratulerer til Skeid, som vant cupen!

Lasse


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar