fredag 24. september 2010

Deilig seier, i rar kamp!

DFI 1 tok nok en seier, i gårsdagens kamp mot Trosvik, i Fredrikstad!

Men det ble en rar kamp. 1.omgang var så til de grader Trosvik sin, de spilte god fotball, trillet ball og tredde igjennom på en glimrende måte. Trosvik er flinke til å komme rundt på sidene, og bruker hele banen på en utmerket måte.... det eneste de ikke klarte i går, var å score mål.... Om Trosvik hadde ledet til pause hadde det vært både forståelig og fortjent....

Hva som var grunnen, til at vi ikke helt kjente igjen DFI før pause, vet vi ikke.... men etter en god "peptalk" fra Sverre i pausen og en liten formasjonsendring (fra "diamant på midten", til en tradisjonell 4-4-2 formasjon....) så ble det skikkelig trøkk i DFI etter pause...

I andre omgang er vi tilbake, gutta er på, står på og løper/kriger på en helt annen måte. Plutselig er vi i duellene og plukker opp andreballene...og da går det heller ikke lenge før vi får uttelling!
0-1 til Drøbak, kommer etter ca 10 minutter av 2.omgang, og det er Samale som stikker igjennom til Vegard, og han omsetter den sikkert i mål, bak Trosvik sin keeper!
0-2 kommer minuttet etter, etter en dødballsituasjon hvor Mats plukker ned ballen på 7-8 meter, knaller til med et hardt skudd som keeperen må gi retur på, og som alltid, er Peder på rett plass :-) og setter inn 0-2 til Drøbaksgutta!

De to scoringene sørget for at kampen ble avgjort. Og når Samale plutselig er alene med keeper etter 16-17 minutter, så punkterer han definitivt kampen med å sette inn 0-3 til DFI.
Trosvik kom aldri tilbake, og fikk et massivt trykk imot, resten av kampen, det ble ikke flere mål, så det ender 0-3 til DFI!

Denne kampen var stor for vår forsvarsfirer, Joakim E, Joakim S, Christian og Henrik A, gjøre alle fire en fantastisk kamp, spesielt Christian var helt sjef!!!
Det er morsomt å kjenne at det er trygt bakover, både i forsvarsrekka og ikke minst med vår gode keeper Espen B. som gjør nok en feilfri kamp! Det betyr så utrolig mye for hjerterytmen på sidelinja og ikke minst for tryggheten til resten av laget fremover!
Tre kamper igjen gutta! Nå er det viktig å gi alle kamper fullt fokus, hold dere friske så avslutter vi 2010 sesongen med stil!!!