fredag 10. september 2010

Litt rar kamp for G15-2 mot Greåker

Så ble det litt kaos med oppmøte til kampen mot Greåker også. På Baron sto det 10 spillere klare til avreise av de 13 vi trodde skulle møte. 3.laget spilte også kamp og derfor var det ingen ekstra spillere ledige der.

Skadede Espen Halvorsen ble imidlertid med til slutt for å stå i mål. 11 spillere totalt er en tynn tropp, men vi stilte til slutt med et veldig godt lag mot Greåker.

Greåker er imidlertid et fysisk sterkt lag med noen svært raske angripere, og med en dommer som ikke beveget seg særlig langt og som innrømmet at han nok gjorde feil her og der, ble det et par klare offside-mål i mot helt i begynnelsen av kampen. 0-6 til pause så ikke bra ut, men kampen var jevnere enn tallene skulle tilsi.

Espen gjorde også en flott innsats i mål og var ikke årsaken til første omgangs resultater. Annen omgang var vi enige om å fortsette i samme formasjon som i første, og innstillingen skulle være at vi startet igjen på 0-0. Høy moral blant guttene og topp innsats i annen omgang gjorde at dette ble veldig gøy for spillerne og oss som sto på sidelinjen. Martin, Benjamin, Ole Anders, Aleks, Henrik A og Peder jobbet kjempegodt sammen og skapte muligheter, godt hjulpet av den bakre fireren som spilte tøffere og mer kontant. Så ble det også 2-2 i annen omgang.

God annen omgang, god mental innstilling på stillingen 0-6 og mange fine enkeltprestasjoner gjorde at turen til Greåker var vel verdt reisen.

Stor takk til Lars Isaksen fra 96 og Henrik A og Peder som alle tre bidro sterkt i kampen. Sluttresultatet og offside-målene skal vi glemme, mens annen omgang skal vi legge oss på minnet.