onsdag 15. september 2010

Ny målfest av G15-1

(DFI-Askim 7-1) På en dag da DFI-gutta ikke måtte ta ut absolutt alt, vant de allikevel komfortabelt med hele 7-1 mot Askim. Vi kom i føringen allerede etter fem minutter, og var i realiteten aldri truet på noen som helst måte. Vi leder 3-0 til pause og vinner til slutt solid. Dagens spiller er vår notoriske målskårer Mats som putter 4(?) mål, mens Joachim E testet godfoten de siste minuttene og satte inn to skåringer. Ikke verst av en offensiv høyreback!!!!!!

Vi ser i denne kampen at vi trenger alle spillerne i TG1. Tirsdag sto Tor Magnus og Rino over. Peder måtte ut med magevondt halvveis mens Samale fikk en trøkk i leggen og måtte også av banen. Da er det positivt at Fredrik er tilbake og tåler mer og mer spilletid, og at Magnus også er på vei tilbake noe han viste gjennom å spille gode 30 minutter mot Askim. Så på tross av et relativt stort mannefall før og under kampen, er vi fortsatt vesentlig bedre enn et Askim-lag som slo Sarpsborg 7-0 sist..

Fredag er det ny kamp. Da møter vi det eneste laget som har slått oss i år. Greåker. Tør vi minne om at det er et tap vi skal revansjere. Med seier i denne kampen skal det mye til for at Moss tar oss igjen, da vi i realiteten leder med seks poeng når fem kamper gjenstår. MEN DA MÅ ALTSÅ GREÅKER SLÅS PÅ KUNSTGRESSET FREDAG.

Kom igjen gutta. Interkrets og KM-tittel er innen rekkevidde. Ingen grunn til å spare på kruttet ennå!!!! Vi møter Tistedalen hjemme søndag, Trosvik borte torsdag 23/9 og Sprint-Jeløy hjemme den 1/10. Med fire seire her er KM-seieren sikret til høstferien. Men Greåker og Trosvik er gode, og Tistedalen har vi tapt for før... Så her gjelder kun full skjerpings..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar