fredag 10. september 2010

Endelig seier for G15-3

Torsdag hadde vi Skiptvedt hjemme på Ullerud. Et lag vi slo greit før sommeren, men som hadde forsterket laget sitt betydelig gjennom sitt gode arbeid i Skiptvedt. Dette laget fortjener faktisk stor honnør for det arbeidet de gjør med innvandrerungdom i kommunen sin.
Kampen ble meget ujevn, eller bølget fram og tilbake og kamputfallet var uvisst til siste slutt.
Vi startet med godt press og det tok ikke lang tid før Dennis beina ballen i mål etter at han kom alene gjennom.
etterhvert tok Skiptvedt litt over, men det var mange sjanser på hver side av banen helt til Skiptvedt utlignet mot slutten av omgangen. Deretter tok vi over igjen.
Når 2. omgang startet gjorde Skiptvedt selvmål med en gang slik at vi var tilbake i ledelsen. Bortelaget hadde et par spillere som var veldig vanskelig å stoppe slik at en av taklingene tiol slutt ble i overkant hard og dermed straffe til Skiptvedt. Det skuddet hadde ikke Lloyd en sjanse på. Lloyd sto i det hele tatt hele kampen uten å gjøre noen feil.
Etter 2-2 begynte nå målene å trille inn i mer kjent stil. Ruben ordnet 3-2 på en perlescoring etter godt press av Mats. Rett etterpå gjorde Thomas B. 4-2 før Skiptvedt reduserte til 4-3.
På slutten bølget det mye frem og tilbake, men gutta våre var kontante og gode også i forsvar og låste av buret.