lørdag 18. september 2010

Uavgjort mot Greåker

Vi starter kampen med Espen i mål, Joakim E, Christian, Joakim S og Henrik i forsvarsfireren, Peder, Mikkel, Tora og Ulrik i stjerne formasjonen på midten, Mats og Vedard starter på topp. Fredrik kommer inn på back og midtbane, Alex på back og midtbane og Shami på midten og som spiss. Kampen mot Greåker startet med ett klart overtak til DFI spillemessig. Guttene produserte mange sjanser, og kombinasjonen av en god greåker keeper og at avslutningene gikk på eller litt for nærme keeper gjorde at det stod 0-0 en stund ut i første omgang. Spissene våre har scoret mange mål i år, men denne gangen ville ikke ballen i mål. Derfor var det midtsopper Joakim S som tok ansvar og satte ballen kontant i mål direkte fra corner. Til pause stod det 1-1, med ett klart overtak til DFI.

Etter 10-15 minutter i 2 omgang går Greåker opp til en 2-1 ledelse. Og ikke lenge etter må Mikkel forlate banen etter at han ble tråkket på handa, men røntgen bildene viste ikke tegn til bruddskader. Uvant for oss å ligge under i serien, og det var spennende å se om guttene kunne hente inn ledelsen. Vi fortsatte å produsere sjanser, men vi måtte vente på "ankeret" Peder, som kjempet inn utligningen. Det massive presset fra DFI fortsatte ut kampen, men dessverre ble det ikke flere scoringer denne dagen. Greåker benken var lettet da Shami stusset ballen 2 cm over tverrliggeren rett før slutt. Treneren fra Greåker var fornøyd, og sa at dette var deres sjanse til å kunne spille jevnt mot oss : ligge med mange spillere bak, og prøve å kontre.

Etter kampen var vi enige om at dette var en kamp hvor vi sløste litt med sjansene, stresset litt når vi ble liggende under, og blir litt utålmodige og avsluttet på litt for dårligere sjanser.

MEN - vi henter inn ett poeng, produserer masse sjanser, og det tar vi med oss inn til neste kamp allerede på søndag.