fredag 3. september 2010

Strålende borteseier for DFI1

Torsdag 2 sept, og bortekamp mot Sarpsborg. Og selv om vi fikk en storseier mot Sarpsborg i våres, så var Sverre veldig opptatt av å få gutta til å skjønne at dette laget lå på 3.plass i serien, og har derfor tatt mange poeng. Her skal ingen undervurderes!

Litt tynn stall med 13 mann totalt, Magnus ikke klar enda, Joakim S syk og Rino som skal ta det litt rolig, noen dager til! Sverre startet med Espen B i mål, Joakim E, Peder, Christian, og Henrik bak, Mikkel, Tora Samale og Ulrik i en diamant på midten og med Ulrik og Vegard på topp. Fredrik og Mats på benken klare for hyppige bytter.
DFI gutta gikk ut høyt, og var meget motiverte for å vise at de kan spille god fotball, og det tok bare 5 små minutter før de satte den første. Samale serverer Ulrik og 0-1 til DFI.
3 minutter etter har vi corner ved Mikkel, som keeper slår rett i beina på Ulrik og dermed har vi en tidlig 0-2 ledelse! Omgangen er godt over halvspilt, når det igjen er klart for Samale/Ulrik. Fantastisk spill av Samale, som avlevers Ulrik og 0-3. Hat-trick på Ulrik i 2.kamp på rad... men denne gang et "ekte".
Hitill har det stort sett vært enveiskjøring i kampen, men etter 0-3 så kommer Sarpsborg mer inn i kampen, og etter en periode hvor vi "gir bort" midtbanen så har Sarpsborg et par gigantiske sjanser som Espen redder mesterlig. Fatastiske redninger, og sarpe-gutta føler nok at verden er litt urettferdig akkurat da.... Når DFI dessuten setter inn 0-4 like etter, ny corner fra Mikkel, hvor DFI-gutta står i kø, og Mats får gleden av å banke den inn!!
Pause
Som mot Østsiden, så detter intensiten noe når vi leder såpass klart, og Sarpsborg kommer derfor mer inn i kampen, men vi har godt tak i dette, og selv om Sarpsborg har noen sjanser, så har DFI sin store andel. To innbyttere ble litt tynt, Christian får seg en trøkk, og må gå av. Peder får en trykk, men blir heldigvis klar igjen til Mikkel må av med "vondt" i låret, dermed er vi uten innbyttere for de siste 25 minuttene.
Vi får 0-5 på et soloraid av Vegard, hvor han går hele veien selv. Og like etter har vi flere 100% sjanser som normalt sitter i kassa. Helt på tampen får vi 0-6 ved Mats.
0-6 var nok et greit resultat pg viser styrkeforholdet i kampen, så kunne det like godt ha vært 9-3, med tanke på "brente" sjanser!
En god torsdagsøkt, og et meget hyggelig reusltt i en god match av Drøbak! Klarer vi å holde dette nivået, og fokuset utover høsten så skal vi bli vonde å slå!

Bra match gutter! Hele laget (ALLE 13) leverer varene!