mandag 27. september 2010

Tap mot Borgen, men med mye positivt å ta med seg videre

Dfi2 måtte strekke våpen mot et formsterkt Borgenlag søndag. Hjemmelaget vant 6-3 etter å ha ledet 3-2 ved pause. Tapet til tross; DFI2 har mye godt å bygge på, og var i store deler av kampen fullt på høyde med Sarpsborglaget.
Borgen ligger på fjerdeplass på tabellen, og kom rett fra en sterkt 5-1 seier i lokalderbyet mot Sarpsborg FK tre dager tidligere. DFI 2, for anledningen supplert med Shami og Peder fra førstelaget, samt Peders lillebror Herman, sliter litt med å finne en permanent keeper-løsning. Magnus M har stått utmerket i flere kamper, men ønsketdenne gangen å gjøre "comeback" som utespiller. Fredric S tok ansvar, og snørte på seg keeperhanskene.
Borgen gikk tidlig opp i 1-0 og 2-0, begge målene ved kontringer og litt mot spillets gang. Det var derfor fortjent da Peder reduserte etter en godt slått corner fra Ole Anders.
I en tøff duell like etterpå fikk Fredirc S, som forøvrig hadde flere kvalifiserte redninger, et motstanderbein i kneet, en duell som dessverre endte med Borgen-scoring. Fredric måtte hjelpes av banen, og det så ut til å gå mot pauseledelse 3-1 til Borgen. Men en hardtarbeidende Benjamin og en på-rett-sted-til-rett-tid-Martin ville det annerledes. Benjamin serverte på sølvfat, og Martin ekspederte i mål.
Med Fredric ute, måtte Magnus M på ny mellom stengene. Borgen fikk et to raske scoringer i andre omgang, og punkterte i realiteten kampen. De økte til 6-2, før Shami tok skjeen i egen hånd, rundet fire mann pluss keeper og scoret sikkert. Dagens prestasjon.
Tapet til tross; mye positivt i denne kampen. Denne, og flere andre kamper, har vist at dette laget har mye godt i seg.
Ekstra plusspoeng til våre to keepere, som aller helst vil spille ute.