søndag 5. september 2010

Flott 2-2 resultat for G15-2 mot Moss!

Kampen fredag kveld mot Moss på eget kunstgress ble god underholdning for alle de fremmøtte.

Moss er seriøse, stilte med 18 spillere og vi vet de har et veldig godt lag med enkeltspillere med veldig gode ferdigheter. Vi kjempet hardt mot dem i Moss i mai. Likevel ble det 8-1 i den kampen.

Til denne kampen stilte også vi med sterkt lag. Med fra G15-1 var Joakim E og Shami og fra 96-laget Håvard Sneis og Matias Keiserås.

Dette gikk veldig bra. Fra dommeren satte kampen i gang, til Shami sendte avgårde en perfekt langpasning i bakrommet til Martin, og Martin lobbet den sikkert i mål, gikk det under 50 sekunder. Pangstart for oss og "litt overraskende" for Moss. Likevel var Moss med på notene, og etter 6 minutter utliknet Moss til 1-1.

Samhandlingen blant G15-2 spillerne var imidlertid veldig god, og Moss kom ikke til særlig mange fler sjanser enn oss i resten av 1.omgang. Derfor var det også mye skryt å få i pausen.

Den bakre fireren med Aftah og Adrian i midten med en rask og sterk Shami foran seg som dyp sentral midtbane, nektet Moss ethvert forsøk på å komme igjennom på midten. Magnus Mortvedt og Matias Keiserås hadde også såpass kontroll på sidene at innleggene fra kanten ikke ble særlig farlige. Veldig godt jobbet gutter. Moss har noen raske gode angripere, men de var så godt som nøytralisert i denne kampen.

På midten hadde Ole Anders og Aleks igjen en veldig god kamp. Involvert i mye, hardt arbeidende, kompakt bakover og med fine fremspill. Fortsett, fortsett begge to.

På kantene og fremme byttet vi litt på med Jørgen, Benjamin, Håvard, Joakim E og Martin og dere skapte flere sjanser mot dette Mosse-lagset enn de hadde tenkt seg. Strålende jobbet. Det gjelder å utfordre, bruke fart, medspillere og den teknikken dere har. Da blir det sjanser foran keeper.

Til pause var det altså 1-1 i målprotokollen, og Moss var nok ikke fornøyd med det. G15-2 lot seg imidlertid ikke lure bakover før det var gått 20 minutter av annen omgang. Da måtte Joachim plukke en ny ball ut av målet. Takk igjen til Joachim som stiller opp for de andre som keeper og gjør en flott innsats i mål. Ingenting å si på dagens scoringer Joachim. Flott utført keeperjobb.

Mot slutten av annen omgang ble vi litt slitne av "kjøret" og vi var vel litt engstelige på sidelinjen for at avslutningen av kampen kunne bli tøff, men så feil kan vi ta. Moss kom ikke til avslutninger og skapte ikke flere store sjanser foran Joachim.

Derimot trakk vi i angrep med 2 minutter igjen av kampen og på noe som ikke ser ut til å bli en sjanse, trekker Martin seg fint forbi forsvareren og sender avgårde et kjempeskudd med ventrebeinet som suser inn i nærheten av nærmeste kryss. Herlig innsats Martin!

Da var det mange voksne rundt banen som var overrasket. 2-2 og mindre enn 2 minutter igjen av ordinær tid. Innsatsen var imidlertid så god at frykten for at Moss skulle score ytterligere var borte.

Trygt og godt inn til 2-2 mot Moss. Gratulerer gutter. Dere var helt på høyde med Moss på søndag.

Nå har ettersommerens kamper mot andre lag gitt en seier, en uavgjort og et tap. BRA!