fredag 17. september 2010

Tap mot Rygge, men....

Jeg takker alle gutta som var med 3. laget torsdag kveld. Vi var bare 10 mann på Pizza Baron, men en rask telefon til Adrian R.  så var vi 11 mann. Så en ekstra stor takk til Adrian. Det ble en skikkelig forsvarskamp for vår del mot et godt lag fra Rygge(serieleder). Gutta viste meget godt forsvarsspill/keeperspill i begge omganger, men gutta ble litt slitne utover i 2 omgang fordi vi bare var 11 mann. Vi avsluttet kampen det siste kvarteret med 10 mann. Kristoffer reddet 4 ganger på streken som utespiller.... Vi viste meget godt duellspill og vi gjorde "ting" enkelt. Men det ble for tøft, vi tapte til slutt 5-0, et par av målene var litt "billige". Gutta hadde et strålende humør gjennom hele kampen, og etter kampen var alle like blide. Helt på slutten av kampen fikk vi vår første corner, da sendte vi alle spillere inn i 16-metern til Rygge. Men dessverre ble det ikke mål.

Med slik innsats slår vi gutta fra Sprint-Jeløy 2 neste lørdag,  ALTSÅ DEN 25. SEPTEMBER KL. 12.00 PÅ ULLERUD.