fredag 3. september 2010

Tap for G15-3 i Navestad

Vi slo Navestad groovt hjemme og hadde ikke forventet den harde motstanden vi fikk i Sarp torsdag kveld.  Men så hadde da også gutta gjenintrodusert ferien i første omgang.
Denne første omgangen er nok den mest tafatte vi har gjennomført de siste 2 sesongene og det sto 0-3 til pause uten at vi hadde hatt en eneste ordentlig fet målsjanse.
Ivar hadde en lengre alvorlig samtale med gutta i pausen og plutselig var det de gamle gode gutta som kom på banen til 2. omgang.
Denne omgangen ble egentlig et stort fyrverkeri med bøtter av målsjenser i hver ende av banen og mminnet egentlig mer om en håndballkamp hvor det er lite som skjer rundt midten. Mats scoret først for oss etter et vakkert langskudd. Deretter satte Kristoffer ballen i nettaket etter corner. Og jeg tror keeper var glad han ikke kom borti den ballen der. Til slutt scoret Jørgen, noe som kostet oppmann en pølse i brød.  (Jørgen hadde klaget på sult, men fikk beskjed oom at han måtte score først).
Nå førte alt virvar og satsing fremover at forsvaret nok ver litt på vidvanke fra tid til annen slik at Navestad klarte å score 4 mål i annen omgang også, men det kan vi bedre leve med enn at vi gjør som i første omgang.
Så fra å gå fra en drepende kjedelig omgang til en fantastiisk morsom en reddet helhetsinntrykket av kampen til å bli en riktg morsom en.  (Bra gutta !)
Neste gang tar vi gjerne 2 morsomme omganger !