tirsdag 25. mai 2010

3-3 for G15-2 mot Kolbotn i Adidas Cupen!

Kveldens kamp på Sofiemyr Vest ble jevn og spennende. På litt langt vått gress gikk ballen litt tregt, men vi var med i kampen helt fra start og innsatsen var upåklagelig. Petter, Jørgen og Aftah var tilbake etter sykdom og Adrian N. var på plass etter "Danmarksferien".

Likevel tok Kolbotn ledelsen 1-0 etter ca 20 minutter, og det var litt mot spillets gang, men sånn er fotball.

Derfor var det veldig godt når Jørgen ikke mange minuttene etterpå var frekt frempå en retur fra keeper etter et langskudd, og reduserte til 1-1.

Det var også resultatet til pause, men vi var enige om at mot Kolbotn var det muligheter. Annen omgang startet også bra med noen fine sjanser. På en av dem gjorde Aftah det meste selv og dro seg tilslutt helt fri på siden av 5 meteren. Derfra spilte han Fredric S fri midt foran mål og vi ledet 1-2. Morsomt og fortjent.

Så hadde også Kolbotn sine sjanser og reduseringen kom til 2-2. Da slet vi litt med tempoet bakover på banen og Kolbotn's ledermål 3-2 kom ikke lenge etterpå.

Vi hadde imidlertid lyst nok til å fortsette vårt spill også fremover, og Benjamin la det 3. DFI målet i buret på et frekt skudd fra kort hold. Da hadde også Jørgen hatt en kjempesjanse skapt ut av "ingenting".

Veldig morsom kamp og bra innsats hele veien. Bedre samhandling mellom lagdelene med Aleksander og Tora som bindeleddene på midten med Aftah, Ruben og litt Fredric S på kantene.

Flott gutter. Takk til alle deltakende. Dette kan vi bygge videre på. Nå er det viktig å hvile. Ny G15-2 kamp på fredag.