Nok et tap for DFI 1

Greåker torsdag kveld..... ble dessverre nok et tap.

Det er klart vi var litt betenkte, dels så har vi fortsatt 5 av 1.lagspillere på karantene, og i tillegg så ble en allerede lang forfallsliste enda lenger.... Fredrik, Magnus R, Ulrik, Christian, Peder ute med skader eller annet forfall....
Med litt starthjelp av gutta på karantene, og igjen en STOR TAKK til gutta fra TG2 som stiller opp, så klarte vi å stille lag!

Jeg har skrevet ett par ganger nå, at det er tungt å havne bakpå... noe 1.laget har gjort i nesten samtlige kamper i år, og historien gjenntok seg.... etter to, 2, minutter.... så stod det 1-0 til Greåker... ett minutt etterpå stod det 2-0 til Greåker!
Det er en tung måte å starte fotballkamper på....
Gutta skal ha skryt for å kjempe seg inn igjen og 10 minutter senere reduserer vi til 2-1 på vakkert vis! Rino spiller lekkert frem til Henrik som setter sikkert! Kanonmål! DFI presser videre og relativt godt tak i kampen, men så får vi igjen 2 kjappe imot!
Disse kommer på 30 og 32 minutter og sørger for at vi havner skikkelig bakpå...
4-1 til Greåker til pause var fryktelig tungt å svelge.
Det var en litt oppgitt gjeng som fikk gode råd fra Sverre i pausen, og det så ikke veldig lyst ut! På direkte spørsmål om de hadde gitt opp.... så benektet de det! OK ut å vinn fotballkamp...

i 2.omgang er vi litt mer bestemte og får bedre tak i spillet, litt justeringer på possisjoner for enkeltspillere ser ut til å skape litt mer. Så når Joakim E kommer ned på kant å får slått et hardt godt innlegg inn i feltet, så dukker Martin opp, og setter den i mål.... med ryggen!
4-2 og vi øyner et håp.
Vår tynne, tynne stall holder ikke helt inn, og når både Benjamin og Jørgen må kaste inn håndkle, så må vi gi Vegard en halv omgang. Dette gir oss umiddelbart litt mer muskler på topp og det går ikke mange minuttene før vi får et av Vegards kjente løp inn fra siden. Vegard legger perfekt ut til Martin som setter sin andre for dagen, og plutselig er det match igjen. Fortsatt ti-tolv minutter, og disse blir et stormløp mot Greåkers mål. Masse sjanser for DFI til å hente igjen dette, men det vil seg ikke. Kampen ender med et 4-3 tap for Greåker.
Dette er et tydelig bevis på at laget trenger ALLE sine spillere tilgjengelig for å kunne fungere opptimalt. Karantene ble sjebnesvangre for oss i en periode hvor vi dessuten fikk mange skader å slite med!
Som oppmann er jeg lei meg på lagets vegne for de konsekvensene det fikk for hele gruppen. Jeg er også glad for at vi var konsekvente, og viste at det får konsekvenser, når vi har brudd på de regler som gjelder!
Nå håper jeg ALLE har lært, slik at vi unngår dette i fremtiden. For regelbrudd kommer til å få konsekvenser!

Du trengs! Du er viktig for laget, sørg for at du er tilgjengelig for laget ditt!