fredag 28. mai 2010

Ny seier til G 15-3

Denne gang var det bortekamp mot Skiptvedt, eller skjettve som de sier der borte.
Sesongens beste dommer, meget myndig og en noe varierende gressmatte.
Etter litt fram og tilbake åpnet Even scoringskontoen denne dagen og Kristoffer la på til 2-0. Før pause raidet Espen inn 3-0, men det løsnet liksom ikke helt.
Etter hvilen ble det endel kriging fram og tilbake og Skiptvedt fikk også satt ballen i mål på et nydelig frispark, utagbart for en ellers bra Øystein.
Så løsnet det fullstendig. Fredrik lurte inn en på bakerste stolpe etter en av Joachim's mange bra cornere. Ruben gjorde 5-1 på et meget lurt skudd før Even gjorde sin andre scoring med 6-1 og Ruben raidet inn 7-1.

Kanskje det mest gledelige var at vi utover i 2. omgang rundspilte Skiptvedt, både forsvaret og kanskje særlig midtbanen hadde full kontroll. Fra tid til nnen eide Steffen høyresiden og Magnus viste mye bra både i forsvar og angrep.
Alt i alt kunne Skiptvedt gått på et mye styggere tap en det tross  alt ble.