Det er deilig å være norsk i Danmark

Årets vinnere av Aalborg Citycup i klassen U15 DRØBAK-FROGN

Det var tittelen lørdag kveld - men på grunn av tekniske problemer ble det innlegget slettet !! Nå er vi allerede kommet hjem, og vi regner med at guttene er trøtte og sovner tidlig ikveld. Tiden har gått utrolig fort disse 5 dagene.

Lørdag ble også en begivenhetsrik dag..

DFI-2 spilte sin siste kamp kamp lørdag kl 15.50 mot VV Beesd. Som de fleste nederlandske og Danske lag vi møtte i turneringene var også disse "bigge". Når Henrik Nordsletten syns de er store - så er de nok det. Det var stor innsats og mye harde taklinger fra Nederlenderne også i denne kampen. Vi hadde bedre tekniske ferdigheter enn motstanderen og var tøffe i duellene selv om vi var både ett og to hoder mindre. Vi rullet opp flere gode angrep - blant annet ett lekkert angrep som ble avsluttet med innlegg fra Henrik, som Jørgen avsluttet på hel volley fra ca 20 meter som keeperen reddet. Beesd scorte etter ca 15 minutter i 1 omgang på ett frispark fra ca 20 meter. I andre omgang hadde Aftah, Martin og Henrik blant flere skudd på mål. Allt i allt var dette også en jevn kamp, hvor marginene ikke helt var på vår side. Vi har spilt 5 jevne kamper, og fått godt matchtrening mot lag som spiller mer på fysikk enn det vi er vant til hjemme. Vi tar med disse erfaringene til vår hjemlige liga - og til videre poengjakt her.

DFI-1 spilte semifinale kl. 13.50 mot Sorgenfri, som slo ut fjorårets vinner Oppegård i sin kvartfinale. Midtveis i første omgang sendte Tora ivei ett skudd som gikk innom 2 motspillere før den havnet i mål. Like etter la Tora en perfekt pasning til Vegard, som satte ballen sikkert i mål. I andre omgang reduserte Sorgenfri 3-4 minutter før kampslutt. Like etter tok Vegard ballen, og driblet/ løp ifra det som var av motspillere og punkterte kampen. Gutta var i finalen.

Gutta etter finalen! Søkk gjennomvåte og veldig glade!
Bak fra venstre; Sharmarke, Vegard, Fredrik, Mats, Joachim, Tor Magnus, Magnus, Samale, Espen, Christian, Joakim
Foran fra venstre; Ulrik, Mikkel, Øyvind, Peder, Rino, Joakim, Henrik og sjefen Sverre

Finale motstander var arrangørklubben Freja Aalborg, som slo ut Odd ballklubb i sin semifinale. Midtveis i første omgang scorte Vegard på ett av sin mange løp i denne kampen. Samale økte til 2-0 på et flott skudd som han løftet over keeperen. Shami fastsatte sluttresultatet til 3-0 på ett kontant skudd på en regntung og gjørmete bane. DFI guttene behersket den regntunge og glatte banen på en veldig god måte. Defensivt var vi velorganisert, som gjorde at vi hadde god kontroll på motstanderen. Den store pokalen ble overrakt på premieutdelingen på kvelden - gratulerer til alle for et flott innsats !!!