fredag 14. mai 2010

Rapport fra Aalborg

Da nærmer klokken seg 11.00 i Aalborg, og 1 laget har spilt sin første kamp og 2 laget spiller 14.00. Guttene har spist en god frokost og slapper nå av i bassenget.

Rapport fra torsdagens siste kamper;

DFI_1 møtte Nederlanske Houten. Dette ble en fysisk tøff kamp med mye dueller og tøffe taklinger. Midtveis i første omgang legger Mikkel en nydelig corner og Joakim S henger høyt og lenge i luften (SE BILDE) og header kontant i mål. Nina og Rune jublet i begeistringens øyeblikk. Like etter byttes rollene og Joakim legger en nydelig pasning til Mikkel som setter 2-0, som står til pause. I andre omgang får vi en straffe, og Mats setter den kontant i mål. Tor M setter 4-0 etter godt forarbeid av Mats. Her nede er det 5 minutter ved gult kort og både Ulrik og Joakim E måtte ta 5 minutter på sidelinjen. Nederlenderne fikk ett gult og ett rødt kort. Helt på slutten av kampen burde det vært flere røde, men vi var alle glade når denne kampen var ferdig og ingen skader.

DFI-2 møtte nederlandske Riktersbleek i sin 2 kamp. DFI tok tak i kampen og førte banespillet, mens nederlenderne kontret. Og det var nettopp på en kontring relativt tidlig i kampen de tok ledelsen. Og midtveis i 1 omgang fikk Nederlenderne en ny kontring de scoret på. I forhold til spillets gang var dette noe "urettferdig". Ruben var frempå flere ganger og løp i fra nederlenderne, men vi fikk dessverre ikke utteling. Riktersbleek hadde en keeper som var ca 190 og hadde stor rekkevidde. I andre omgang hadde Espen H ett langskudd med strak vrist fra ca 25 meter som gikk mot nÆrmeste kryss, men keeperen klarte på mesterlig vis å ta skuddet. Henrik Nordsletten hadde også flere gode avslutningsforsøk, men dessverre for oss ble det ikke mål. Alle lagene i denne puljen er jevngode og det har vært veldig jevne og tette kamper, og med litt mer kunne vi tatt poeng i begge kampene. Men vi har to nye muligheter idag !!

Fredag morgen kl 08.50 møtte DFI1 -Leo fra Nederland. Guttene var skjerpet selv om det var en tidlig kamp. Vi hadde ett veldig bra spill og produserte mange sjanser. Joakim E, Henrik, Shami og flere hadde noen store sjanser. Men i motsetning til tidligere kamper klarte vi ikke å sette sjansene. Det stod 0-0 til første omgang. Mats ble byttet inn midtveis i andre omgang, og satte 1-0 på sitt andre spark på ballen (først mottak og så skudd i mål). Det er mye fysikk på lagene her nede, og guttene får brynt seg i tøffe kamper. Dette er vel ett tegn på at guttene er blitt voksne, ihvertfall kroppene er blitt voksne !!!

Det virker som alle guttene koser seg og har det gøy sammen med vennene sine, og det er jo det aller viktigste !!!

De som ønsker å følge resultatene fra turneringens nettside kan gå til : aalborgcitycup.com.