fredag 21. mai 2010

Ny seier til G15-3

Torsdag kveld kunne vi endelig innta Ullerud match og se om Navestad hadde fått noe mer sving på laget sitt etter ifjor.
Det er det mulig at de har, men DFI-gutta så ikke ut til å ta noe hensyn til det.
Som vanlig åpnet det litt småjevnt før vi tok fullstendig over og Dennis åpnet scoringskontoen sin for i år. Ikke bare 1 gang, men 2 rett etterhverandre. Kristoffer la på til 3-0 før Navestad klarte å lage litt spenning ved å redusere til 3-1. Mot slutten av omgangen beina Magnus inn 4-1 etter et møljespill og kaos foran Navestadmålet.
I andre omgang ble Ruben flyttet fram fra midstopper til spiss og brukte ikke så veldig lang tid før han løp fra alle forsvarsspillerne og scort 2 kjappe.
Adrian viste at vi også kan spille forsvar ved å avskjære Navestad som siste mann med et åpent mål bak seg. Even nettet også denne gang før Ruben avsluttet med å løpe fra forsvaret nok en gang for å putte ballen i kassa.
På midtbanen ble det vist mye småpent og de hadde fullstendig kontroll på motstanderen. Øystein stilte sporty opp i mål og viste helt plutselig fram et par klasseredninger.
Alt i alt var 8-1 et helt greit resultat og viser et riktig bilde av kampen.
At gutta var slitne var tydelig. Vi spilte med 11 gutter slik at noe hvile ved innbytte ikke var så aktuellt denne gang. Vi er av forskjellige årsaker litt tynt bemannet om dagen. Noe som gjør at alle må stille opp.