søndag 30. mai 2010

Riktig innstilling i kampen mot Moss for G15-2!

Moss er et godt lag og det var vi veldig klar over. Derfor var det viktig å være skjerpet fra kampstart og holde "nullen" så lenge som mulig. Intensiteten skulle være på nivå med Benjamin's innsats mot Torp, og vi skulle snakke sammen, være agressive og gi hverandre pasningsalternativer.

Mye av dette fungerte som avtalt, men Moss har altså en veldig, veldig god spiss som jeg tror scoret 7 av dagens 8 mål for Moss, som ødela resultatet for oss. I banespillet gjør vi en veldig god jobb kollektivt. Vi holder på ballen, ser etter og spiller på medspiller. Vi er agressive og skjerpet i midtbaneleddet og klarer i deler av første omgang å gjøre Mosse-laget litt frustrerte med mange fine kombinasjoner. Matias Keiseraas gjør en kjempeinnsats gjennom hele kampen på midten sammen med aggressive Aleks, oppofrende Espen, krigeren Benjamin og løpsvillige Jørgen. Godt avlastet av Magnus M og Shami i perioder.

I dag var det ingen hælspark, ytterside flikker og annet vanskelig som sjelden lykkes. I dag forsøkte hele laget å spille god fotball. Jeg er imponert over dagens innsats. Det var ro og konsentrasjon før kamp. Vi var mentalt "på" fra start og vi hadde lagånden som sa at vi skulle gjøre dette vanskelig for Moss.

Det klarte vi, men vi må trene mer hurtighet, for det var her hele kampen ble avgjort i dag. Èn veldig rask spiss med gode ballferdigheter som straffer oss hver gang vi slipper han forbi uten å få kroppskontakt. Èn spiller var den store forskjellen på dagens to lag. Det er jeg veldig godt fornøyd med.

Opp med hodet gutter. Dette var ingenting å skamme seg over, selv om sluttresultatet så stygt ut. Shami lagde også et fint mål for oss. Gratulerer med det Shami.

Takk for innsatsen alle sammen, også til hardtarbeidende Andreas Semmen som heldigvis stilte til kamp selv om jeg hadde kalt inn Christian.

Så litt "pepper" til dem som ikke hadde sendt Eric sms om sitt forfall. Vi skulle stille til kampen i dag med 15 spillere og til slutt 16, men på Baron får jeg vite om 2 forfall og ytterligere 1 forfall får jeg i bilen på vei til Moss. Det betød at dagens tropp kun talte 13 spillere hvorav "lyskestrekk-skadde" Adrian var en av dem. Når så både Benjamin og Mats trenger pauser med vonde bein etter mye løping, sier det seg selv at troppen i dag var for tynn. En kort sms er alt vi trenger gutter, men den må vi ha. Ikke beskjed via en annen som kanskje kommer. At du er kalt inn betyr at en annen ikke er det. Når du ikke sier i fra er det umulig å få med erstattere. Det er dårlig gjort mot lagkompiser som gjerne vil spille.

Jeg gleder meg til neste kamp og til å se mer av dagens spill og innsats.

Eric

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar