fredag 7. mai 2010

DFI 1 vant 4-1

En tynn, men god tropp reiste til Tistedalen for å spille kamp. På et litt uvant underlag(gress) ble det ingen kjempeforestilling.Men seieren satt der den skulle, og med 4-1 så er DFI 1 fortsatt ubeseiret..

Ett kort, SMS referat fra kampen mot Tistedalen kommer her :-)
Tistedalen tar ledelsen 1-0, etter at vi blir for omstendelige i forsvar, vi sliter i starten på omgangen med at vi står høyt og jobber for dårlig tilbake, dermed utnytter Tistedalen situsjonen med kjappe kontringer.
DFI får eterhvert justert lagdelene og vi har flere store sjanser, bl.a er Vegard igjennom og alene med keeper, som gjør en strålende redning. Like etterpå er det Peder som slår igjennom til Mats og dermed er det 1-1.
Så har Ulrik et kjemperaid, omtrent fra midtbanen går han. Sjærer inn fra høyre og setter sikkert. 1-2 til DF!

Pause, omgangen kort oppsummert er gode sjanser til begge lag, og Lloyd har stått bra i mål, bl.a med en meget god fotparade.
Gutta sliter litt med underlaget..... har vi allerede blitt et KG-lag?

2.omgang starter med et par kjempesjanser til DFI, det er Mats som er frempå begge ganger, og Mikkel har flere gode dueller.
Vi sliter nå med skader på både Shami og Mats, men får et nytt mål, 1-3 til DFI kommer etter en "lompe" fra Vegard. Like etter har Mikkel en kjempesjanse, som keeper tar, god redning! Og like etter er det Mats som har en kjempesjans!
DFI har godt tak i kampen, helt tydelig DFI som er det sterkeste laget. Henrik holder igjen på å sette et frispark, og like etterpå er det Vegard som gjør omtrent det samme som Ulrik i første omgang.... skjærer inn fra høyre og putter.... 1-4.

DFI vinner fortjent 1-4 og burde kanskje hatt med et par mål til!

Bra gutter! Ny kamp mandag 10.mai! Hengekampen mot Torp!