mandag 10. mai 2010

G15-2 med seier igjen. 3-2 mot Borgen!

Kampen skulle gått på Ullerud, men Soon Arena fikk nok en gang være hjemmearena for oss, og her spiller vi godt.

Denne kampen ville guttene vinne og vi tok tak i kampen fra start.

1.omgang var årsbeste så langt for G 15-2 med stor innsats, fine kombinasjoner og flere sjanser. Morsomt å følge for de som sto på sidelinjen.

Jørgen og Martin kom begge på scoringslisten før Borgen utlignet til 2-1. Så fikk vi straffe som Ole Anders ekspederte i mål og pauseresultatet 3-1 var vel fortjent.

Annen omgang ble ikke så god for våre gutter og det ble mye kriging ute på banen.Noen fete sjanser hadde vi, men de ble ikke omsatt i mål. Borgen derimot fikk seg en utligning til og sluttresultatet ble altså 3-2.

Lloyd sto en strålende kamp i mål og de innleide hjelperne fra 96 laget, Andreas og Mathias spilte veldig godt. Laget fungerte veldig fint sammen og helgen og komfirmasjoner kunne feires med hodene høyt hevet.

En velfortjent lagseier. Gratulerer til alle involverte.