torsdag 13. mai 2010

Da er vi godt igang i Danmark

Da er klokken snart 16.00 og spillere og ledere har inntatt en god lunsj, og alle er gode og mette.

Begge lag kom godt igang med sine første kamper. 1 laget møtte danske Hammel GF. Det ble fokusert på at det er korte kamper, og at vi måtte være skjerpet fra første sekund. Og guttene leverte bra varer, og Peder satte ballen kontant på hel volley etter ca 10 minutter etter en flott corner fra Tora. Etter ca 15 minutter var det ny corner og mange forsøkte å sette ballen i mål, og til slutt satte Rino ballen kontant i mål. Etter 2-0 til pause ble det foretatt en del bytter og kort tid inn i 2omgang gikk Mats gjennom midten og kom alene med keeper og satte ballen i mål. Joachim U satte kontant 4-0 oppe i til venstre for keeper. En godt gjennomført kamp av alle mot ett relativt bra dansk lag.

2 laget møtte nederlandske Gravenzandse S.V. 1. Nederlenderne fikk ett tidlig kontringsmål etter ca 5 minutter. En litt uheldig start, men DFI tok over mer og mer. I første omgang hadde Martin en meget god avslutning som strøk utenfor stolpen, Aftah hadde ett par gode avslutningsforsøk, og Benjamin var i bra scoringsposisjon flere ganger. I andre omgang hadde Ruben, Mats G og Dennis, gode muligheter til å få ballen i mål, men marginene var ikke helt på vår side. DFI førte store deler av kampen, og produserte mange sjanser og var trygge i forsvar - denne kampen kunne like gjerne blitt minst uavgjordt. Men allt i allt en veldig bra gjennomført kamp, og guttene var fornøyd med hva de presterte.

Været i Danmark er litt grått og overskyet, men alle har det fint her nede.

Da drar vi for å spille ny kamp - følg med på bloggen !!!