lørdag 15. mai 2010

Cupdramatikk i morgentimene

DFI-1 spilte kvartfinale kl 08.00 lørdag morgen. Guttene virket klare til kamp, og hadde spist godt til frokost 06.30 !

Bildet er fra "utjoggingen" etter kampen!

Vi tok tidlig tak i kampen, og produserte flere sjanser som vi kunne satt i mål. Nok en gang kommer scoringen etter dødballsituasjon. Mikkel legger en presis corner som stusser borti en Lørenskog spiller og Vegard setter den kontant i mål. Vi har god kontroll i 1 omgang. Så er Joakim litt hard med en Lørenskog spiller rett før pause, og det blir dømt straffe. Espen redder på mesterlig vis, men Lørenskog scorer på returen. Dermed står det 1-1 til pause. I andre omgang lar vi Lørenskog slippe mer til, og de kriger og vinner duellene. Etter at vi kontrollerer første omgang, så har Lørenskog ett visst overtak i andre omgang, og de går opp i ledelsen når det gjenstår 7-8 minutter igjen av kampen. Da skjønner DFI guttene at de må ta i mer for ikke å bli slått ut. Så kommer ett flott angrep hvor ballen er innom 4-5 spillere før Samale får ballen og drar seg fra og legger tilbake til Rino som banker inn 2-2. Da flytter alle foreldre og spillere seg til straffeområdet. Det er ingen av spillerne som har spesielt lyst til å ta straffe. Etter at vi har snakket om at vi står samlet bak alle som skal skyte straffe så er vi igang.... Mats setter første straffe, Lørenskog bommer, Tora sparker litt i bakken og ballen trille inn midt på mål men ballen går inn da keeperen går til siden, Lørenskog bommer, Peder setter neste straffe, Lørenskog scorer, Christian B setter straffen sin og vi er videre... Hvis det går an å si at man er fortjent videre etter straffekonk - så er nok det en riktig beskrivelse i sluttprotokollen.

Semifinalen kl 13.50 blir nok sannsynligvis mot Oppegård, og DFI-2 spiller sin plasseringskamp kl 15.30.

Etter kampene idag blir det tivoli, god mat og sikkert mye annet morro.