mandag 24. mai 2010

DFI 1 gikk på et surt tap!

Vi slapp unna tapet mot Askim på fredag, men dagens kamp mot Fjellhamar med et sterkt redusert mannskap blir for tøff!
Vi får god hjelp av alle innlånte spillere, og det er definitivt ikke deres feil at vi taper. Uten dem hadde vi ikke kunnet spille i det hele tatt! Litt svekket på enkelte plasser, og uten å ha innbyttere når vi går tomme for krefter så blir det tungt.
Fjellhamar tok en tidlig ledelse (dette begynner å ble en meget dårlig uvane), og DFI klarer å kjempe seg inn i kampen. Etter ca 20 minutter gjør Rino et glimrende raid på høyresiden og får lagt inn i Fjellhamars 5 meter.... der står DFI gutta i kø, men den går helt igjennom på bakerste hvor Mikkel venter tålmodig og setter sikkert.
Etter dette overtar DFI mye av spillet, men når Fjellhamar får 2 litt heldige mål på 30 og 31 minutter (litt mot spillets gang, akkurat da) så detter DFI litt sammen!
3-1 til pause og gutta har nok gitt litt opp!
DFI kjemper en stund på et godt nivå i 2.omgang, men Fjellhamar punkterer matchen med 4-1 og etter dette er det enveiskjøring. Fjellhamar overtar hele kampen og kjører den inn til en sikker 5-1 seier.
Nå kan vi glemme ADIDAS-cup, ønske Fjellhamar lykke til, så får vi kjempe oss tilbake i seiren etterhvert som alle igjen blir spilleklare!