lørdag 29. mai 2010

God laginnsats for G15-2, men 1-5 tap mot Torp!

Torp hadde bestemt seg for å vinne kampen og gikk veldig offensivt ut i kampen. Vi klarte ikke helt å følge med i svingene det første kvarteret og 0-1 og 0-2 kom som følge av manglende konsentrasjon og aggressivitet. Torp var hurtigere på ballen og skapte sine egne sjanser.

Torp var imidlertid ikke så veldig mye bedre enn oss spillemessig og det var enighet i pausen om at forskjellen på lagene var mindre enn stillingen skulle tilsi. Da sto det 1-3, etter at Mats V. hadde kjempet seg fri til en skuddposisjon og "pang" inn i mål med ballen. Frekt og raskt gjort.

Vi hadde 11 spillere til denne kampen og det er selvfølgelig for lite når det gjør litt "vondt" både her og der, for mange. Da Espen Halvorsen ble tråkket på achilles og ikke lenger kunne løpe spilte vi med 10 mann i en lang periode.

Sluttresultatet ble 1-5, men det var god innsats overe hele banen. Benjamin hadde årsbeste og løp, kjempet og vant dueller hele tiden. Veldig bra. Magnus M spilte også en veldig god kamp i ulike posisjoner.

Nå pleier vi sårene og stiller opplagte og innsatsvillige igjen til kamp mot Moss på søndag. Avreise fra Pizza Baron kl. 15.45. Kamp i Moss kl. 17.00.

Knut og Eric

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar