torsdag 20. mai 2010

Uavgjort for DFI 1


Det ble bare nesten, for 1.laget i kveld. Utgangspunktet med 6 førstelagsspillere "benket" er selvsagt tøft! Og det blir derfor en del utfordringer både i lagoppstilling og at vi stiller med en tynn stall (Fredrik sliter jo fortsatt med hælene).Laget blir satt opp med "spiss" Martin i mål! Benjamin og Fredrik som backer, Joakim E og Christian på stopperplassene. Trioen Peder, Rino og Tora på midten og Mikkel, Henrik A på hver sin kant med Ulrik på topp. Da har vi to innbyttere i Espen SH og Aleks.
Vi bruker "som vanlig" store deler av første omgang på å finne oss selv, og Askim takker for det med å ta ledelsen etter bare 5 minutters spill, dette preger selvsagt dfi-gutta og det blir en lang vei opp. Når Fredrik må takke for seg etter bare et drøyt kvarter, så står vi igjen med 1 innbytter.
Etterhvert så begynner vi å få form på spillet vårt, og vi tar mer og mer tak i kampen, og når Ulrik utligner etter 39 minutter av 1.periode på vakkert vis, han kommer inn fra kant og løper langs 16 meter mens vi roper skyt, skyt, så holder Ulrik helt riktig igjen til han finner åpningen og setter den utagbart "stang inn". Vakkert og veldig fortjent!
1-1 til pause.
I 2.omgang er det enveiskjøring. Drøbaksgutta eier matchen 98,5 %, og at vi ikke klarer å punktere kampen skyldes et stort og høyvokst, tett Askim forsvar som klarer å klarere langt hver gang vi kommer. I tillegg har de en god keeper som får ryddet unna de gangen vi kjemper oss igjennom. Flere store sjanser Henrik A, Tora som fort kunne ha blitt mål, men denne gangen går det ikke.
Martin står relativt uvirksom i hele 2.omgang og dette burde vi strengt tatt ha vunnet!
Kampen ender 1-1

Mange kan nevnes, en spesiell takk til de innlånte gutta (som også spiller fredag) Martin, Aleks, Espen og Benjamin som alle gjør en veldig god kamp og er sterkt delaktige i at vi faktisk eier kampen. I tillegg vil jeg spesielt trekke frem Joakim E som gjør en brilliant kamp som stopper!

Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar