onsdag 5. mai 2010

G15-3 laget vartet opp med storseier

Idag viste vi at forrige ukes miss greit kan konverteres til en stor suksess.
Vi tok imot Trosvik-2 på Folkvang. Det virker som vi i hver omgang har litt tregt for å komme ordentlig i gang, men når det først løsner så er det klikk-klakk fotball og målene renner inn.
Kampen var jevnspilt da Espen fikk beinet ballen inn etter et kaos ved en corner. Henrik N. ordnet 2-0. Deretter kom Trosvik tilbake, men Henrik scoret til 3-1 på en nydelig volley. Og deretter var vi igang.
4-1 kom litt etterpå etter nok et kaos inne i målgården. Hvem som lagde målet er meget uvisst og kommer nok til å forbli det. Joachim foreslo at det var han som scoret, men det luktet vel litt av selvmål også. Før pause scoret Henrik sitt tredje for dagen etter nok en corner.
Da annen omgang startet slapp vi Trosvik litt unødig med i banespillet igjen og de reduserte til 2-5. Nå tok vi helt over igjen og vi hadde et skudd i tverrliggeren før Martin satte inn 6-2. Deretter var det klart for Even-show da han soret 7-2, 8-2 og 9-2. Da gikk vel lyset i Trosvik og for kampens del også.
Foruten mange flotte scoringer var det flere av gutta som spilte veldig overbevisende fotball med mange teknisk lekre detaljer. Forsvaret var mye mer patent enn forrige uke og var veldig sjelden i trøbbel i kveld.
Vi gleder oss til fortsettelsen.  Kuuuult !