søndag 2. mai 2010

Seier for DFi 1, i Adidas cup

2. kamp i Adidascup, Lyn 2 - DFI 1 på kringsjå søndag ettermiddag.

Sverre startet med dette laget, Joakim Lien (96) i mål, Christian, Samale, Magnus R og Henrik A i backrekken, Mikkel, Rino, Peder, Tora og Vegard på midtbanen og Mats på topp, Ulrik, Fredrik (som sliter med hæl) og Shami på benken.

Lyn 2, var nok vesentlig bedre enn de aller fleste tilreisende fra Drøbak hadde regnet med, og de ga oss god match hele veien. Igjen sliter vi med å komme til avslutninger, så selv om vi har godt tak i spillet og fører kampen så har Lyn nok farlige kontringer til at det var skummelt foran Joakim ved flere anledninger. Samale har et par meget viktige klareringer (med sin lange tå...) i første omgang og forhindrer at vi havner bakpå. 0-0 til pause er ergelig nok et godt bilde på kampen!

I pausen legger vi om fra en litt offensiv 4-3-3 formasjon til en tydligere 4-4-2, og gutta bruker litt tid på å finne rytmen, men plutselig så skjer det ting... Vegard kommer løs på høyresiden, fosser nedover og slår inn til Tora. Tora får ikke plass til avslutning, men slipper videre til Mats, som setter sikkert! 1-0 ENDELIG...... akkurat som i kampen mot Østsiden så skjer det ting umiddlebart etterpå... vi får et frispark på ca 30 meter, Henrik A fyrer kanonen, og Lynkeeper er mesterlig nede, men klarer ikke å holde... og der dukker Rino opp og setter den kontant i mål. 2-0.

Flere mål blir det ikke, men vi er nok nærmere 3, enn Lyn er redusering. Alt i alt en god kamp, mot et godt lag. Jeg våger påstanden at vi undervurderte dem på forhånd, de har et lag som er veldig godt, og Lyn 2 skal nok stelle i stand trøbbel for flere lag i puljen.

Kanon uke gutter, 2 seiere og 1 uavgjort på 3 kamper. Bra jobbet!