fredag 14. mai 2010

Kveldsrapport fra Aalborg

Det har vært en lang og innholdsrik dag med spising, bading, sosialt samvær og mye fotball - begge lag har spilt 2 kamper.

DFI-1 møtte Swift fra nederland i sin siste kamp fredag kveld. Dette ble en kamp som DFI gutta tok en ganske tidlig ledelse og derfor ble det aldri spennende. Mikkel ble kreditert scoringen etter han skulle legge inn, og den stusset innom en spiller fra Swift og 1-0. Neste scoring kom etter at Ulrik kom seg fri og la ballen høyt oppe i venstre hjørne. Og like før pause kom Mats seg fri på sida og la 45 pasning til Ulrik som satte den kontant i mål. Keeper Espen ble lovet spilletid som spiss hvis vi hadde kontroll på kampen, og slik ble det. Joakim Svevad ble sendt i buret, og gjorde jobben og holdt nullen. Espen svarte opp og scorte 4-0 med ett kontant skudd med venstre. Gutta er klare for kvartfinale mot Lørenskog klokken 08.00 lørdag morgen !!!

I sin siste kamp fredag kveld møtte DFI-2 Lillesand. Etter å ha spilt 3 jevne kamper og litt uflaks var det deilig at vi vant denne kampen. Scoringen kom midtveis i første omgang etter en glimrende corner av Aleks, hvor Henrik N rager høyest og setter ballen kontant i mål og feiret med å slå hjul. DEILIG. Jørgen var frempå flere ganger og løp fra forsvarsrekka til Lillesand, men ballen ville ikke inn. DFI guttene hadde en fortjent ledelse til pause. I andre omgang hadde vi den største sjansen ved en gjennomløpning av Aleks, hvor han kom alene med keeper men satt ballen rett utenfor venstre stolpe. Ny kamp i morgen er 15.30.

Klokken er blitt 23.00 og alle guttene er på rommet og iferd med å sovne - ny dag og nye kamper venter i morgen, tivoli og god dansk mat !! Alle hilser hjem til mor og far !!