mandag 10. mai 2010

Ny seier for DFI 1

"hengekampen" mot Torp, ble spilt idag mandag 10.mai på Torp Kunstgress. Før kampen ble det snakket mye om å være påskrudd fra start. Dette er tema, fordi vi i samtlige kamper, så langt i år har hatt litt tungt for å komme i gang... vi tar liksom ikke tak i kampene.
Idag startet Sverre med følgende mannskap, Espen i mål, Joakim E, Henrik A på backer. Christian og Joakim S som stoppere. Mikkel og Vegard på hver sin kant, Rino og Tora på midten og Samale og Ulrik på topp (samale litt bak)
Fredrik har det tungt om dagen, idag var det nakken som streiket, og Peder følte seg ikke spillbar. Mats og Shami var klare som innbyttere.
Og selv etter å ha pratet om å være med fra start, så havner vi bakpå... igjen! Torp tar ledelsen etter 10 minutter på en kontring, og vi får det ikke helt til....
Ikke for det, DFI kjører kampen, vi er absolutt det beste laget på banen, men sliter med å få mål...... men så, etter 25 minutter kommer utligningen. En avslutning fra Vegard, som keeper bare skal skjerme ut..... så dukker Mikkel opp på bakerste og fra død vinkel, setter han den via keeper i mål!
1-1 til pause er et MEGET urettferdig resultat, DFI burde ha ledet med minst et par mål (Mats hadde bl.annet en i stanga!!).

2.omgang fortsetter omtrent som første, det er DFI som spiller ball og kampen foregår stort sett på Torp sin banehalvdel. Vi snakker 80-20 i ballinnehav, men Torp holder unna og slåss godt. Men etter 20 minutter av 2. omgang får vi to kjappe mål, først er det Ulrik som er fremme og banker inn 1-2 til DFI, før Mats like etter setter 1-3...
Torp klarer å holde motet og arbeidsmoralen oppe og unngår flere baklengs, for det kunne og burde det fort ha blitt.
1-3 til Drøbak var i underkant i forhold til spillet, men det er nok en solid seier. Bekymringsfullt at også Christian måtte kaste inn håndkle i 2.omgang...pga SLATTERS, dermed avsluttet vi igjen med kun 12 "spillbare" gutter.
Bra jobba gutter. Idag var det bra tempo, mye gode kombinasjoner og morsomt å se på dere, med litt flaks hadde vi hatt mange på scoringslisten idag!